3 Σεπτεμβρίου 1974 – 3 Σεπτεμβρίου 2024. 50 χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πριν από 50 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ελπίδα και προοπτική στην Ελλάδα.

Σήμερα μισό αιώνα μετά, το μήνυμα της Διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρίου παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ και εξακολουθεί να εμπνέει τις κοινωνικές δυνάμεις της δημοκρατίας και της δημιουργίας.

Αυτές τις αρχές οφείλει να διαφυλάξει η σημερινή γενιά, κάνοντας την ολική ρήξη με την εξάρτηση και τους παρασκηνιακούς μηχανισμούς, που διαβρώνουν το κράτος και υπονομεύουν τους θεσμούς του.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εξαιτίας της περιδίνησης του πολιτικού συστήματος και της φθίνουσας πορείας της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών στους πολιτικούς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχει χρέος να επανακτήσει τις ρίζες του στο λαό.

Η 3η Σεπτέμβρη μας καλεί να αγωνιστούμε για περισσότερη Δημοκρατία, για μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση, για την εξάλειψη των διακρίσεων, για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, για μία δίκαιη και συνεκτική κοινωνία.

Η Παράταξή μας «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» έχει ως σύνθημά της το «Ενωμένοι μπορούμε». Δεν είναι ένα απλό σύνθημα. Είναι το «πιστεύω» μας και η ενότητα είναι η ισχύς, για ένα καλύτερο αύριο. Το αύριο της πραγματικής ΑΛΛΑΓΗΣ!

Της ΑΛΛΑΓΗΣ που οραματίστηκε ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου!

Συνεχίζουμε ενωμένοι! Η Παράταξή μας «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» δηλώνει παρούσα και σ’ αυτό τον αγώνα, για ένα μέλλον με τις κοινωνικές αξίες, την πατρίδα μας στο προσκήνιο και την περιφέρεια σε προτεραιότητα!

ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Π.Δ.Ε.
«ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι μπορούμε»

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.